Wednesday, November 25, 2009

Kepala blank

Sorry lah lama tak update blog nih (ada ke yang baca? heh heh heh).Sebenarnye, ada je bende nak update.Tapi bile tgk skrin yang blank,saya pun turut blank.Lagi satu,sekarang cuti sekolah,so tak dapat jugak nak update selalu....



Sempena Hari Raya Aidiladha,saya nak mengucapkan selamat hari raye kepada anda semua. Saya akan berangkat(ceh,bunyi macam berangkat menunaikan haji je :) Insya Allah ) ke Muar. Esok pagi.Dan balik ke KL pada hari Ahad.Then the following day, Monday to Wednesday menuju ke Cameron Highlandas pulak ada meeting pulek. Harus bawak En Halim n Hannah. :)
Harusla bawakkan.last Monday dah shopping baju Hannah nak pakai masa gi Cameron nanti.Heheheh..Last year gi Cameron berdua,honey star moon.This year gi bertiga pulak.Next year adakah berempat pulak?Muahahahahahaha




Okla,kalau ada kesempatan, saya akan update lagi yar....



Saturday, November 21, 2009

Brrrrr.....

Perasan tak,2 3 hari nih,cuaca dingin jer kan?Hujan jer.Biler malam,even on fan level 1 pun sejuk yang amat. Saya dah dua malam tido tak on kipas.Pun sejuk jugak...Ala-ala guna air cond plak.. :)











Oh yer...ada satu pesanan pihak penaja













HAPPY SCHOOL HOLIDAYS YA'LL!




Hehehehehehe....


Hannah @ 10months

Let's read what she can do at 10 months:

1) Boleh bye2 and salam orang.

2) Kalau nak nenen,merayu-rayu pandang muka saya sambil sebut "nenn...nenn..nenn"

3)Dalam proses berdiri but wtih support.Asyik nak memanjat jer.Kadang-kadang eksyen berdiri without support.Ish ish ish :)

4)Pandai nak bermain.Bile dia tengah merangkak,saya saja je cakap "Kejar Hannah..kejar dia" Dia terkedek-kedek merangkak konon-konon nak lari dari saya.. :)

5) Pandai nak berkawan. Bila tgk baby lain, dia akan pandang baby tuh,macam nak tegur.Peramah rupanye budak nih :)

Monday, November 16, 2009

School Attack!

Yer...my school has been chosen for the crew to come untuk program School Attack TV3. Tapi ujan lebat pulek..Nasib persembahan saya dah lepas.Saya in charge handle persembahan untuk murid saya. Sign language singing.Mula2 ujan slow je,sekali tuh lebat..Kelakar lah saya time handle lagu tuh.Menggigil tangan.Tak tau la cameraman tue amik ke tak muke saya masuk dlm tv..Sebab,nampak dari ekor mata dia amik shot at me.Huhuhuhu.Malu lah I! Muahahahahaha...


Friday, November 13, 2009

Jawapannye...

So here is the answer:















Cemburu buta!















Hehehehehehe....



Thursday, November 12, 2009

Teka teki lagi

Nie ada lagi satu teka teki...







"Apakah buru yang tidak nampak?"













Jawapannye esok yar..hehehhe



Wednesday, November 11, 2009

Oh...haven

Owh..sungguh haven sepanjang minggu ini. Apa taknye,makan sponsor. Semalam gi jemputan jamuan akhir tahun Tahun 6. Hari ni baru lepas makan sempena jamuan Tahun 5. Esok,Tahun 4 pulak jemput gi jamuan. Ari Jumaat kelas saya pulak buat jamuan..Hehehehe...Save duit for this week...








(Pastu,perut pung suka hati naik...Hahahahaha)



Thursday, November 5, 2009

Sebak saya baca..

Taken from this. Terus saya teringatkan Hannah.Adakah saya boleh menghadapinye?Sure tak boleh! Huhuhuhu

Wednesday, November 4, 2009

Telatah si Hannah

Lihat lah telatah anak daraku ini.. :)

video


Tuesday, November 3, 2009

And the answer is......

Nak tau tak jawapannye?





Heh heh heh heh..











Jeng jeng jeng














The answer is....














Honda Civic - you know..civic=sivik.Betul la kan?Kereta yang paling baik :)










Hehehehehe...Dont mad at me ek..like I said,I heard this on the radio.





Monday, November 2, 2009

Teka teki

I heard this on the radio....





"Dalam banyak banyak kereta,kereta apa yang paling baik?"


Hehehehe...Teka jangan tak teka,tapi tak de hadiah ek..saje saje jer :)






Jawapan nye nanti esok saya bagi






Sunday, November 1, 2009

News flash!

My dear friend Erma, safely delivered a baby gal yesterday nite 10.31pm at Selayang Hospital. Normal process.But the baby is in NICU due to premature delivery.Let us pray together the baby will be ok. Amin....