Wednesday, November 25, 2009

Kepala blank

Sorry lah lama tak update blog nih (ada ke yang baca? heh heh heh).Sebenarnye, ada je bende nak update.Tapi bile tgk skrin yang blank,saya pun turut blank.Lagi satu,sekarang cuti sekolah,so tak dapat jugak nak update selalu....



Sempena Hari Raya Aidiladha,saya nak mengucapkan selamat hari raye kepada anda semua. Saya akan berangkat(ceh,bunyi macam berangkat menunaikan haji je :) Insya Allah ) ke Muar. Esok pagi.Dan balik ke KL pada hari Ahad.Then the following day, Monday to Wednesday menuju ke Cameron Highlandas pulak ada meeting pulek. Harus bawak En Halim n Hannah. :)
Harusla bawakkan.last Monday dah shopping baju Hannah nak pakai masa gi Cameron nanti.Heheheh..Last year gi Cameron berdua,honey star moon.This year gi bertiga pulak.Next year adakah berempat pulak?Muahahahahahaha




Okla,kalau ada kesempatan, saya akan update lagi yar....



2 comments:

  1. sonok tu gi cameron..gamba2!!

    ReplyDelete
  2. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete