Friday, June 25, 2010

'My Cute Cloth Diapers Contest'

Nak join contest lagi...Menariks jugak contest kali nih..Tuan rumah buat contest sempena besday hero nye yang ke 3.

Syarat-syarat nak join contest nih :

1. Jadi follower niknadim serta niknadimshopblog dan letak link kat blog anda.

2. Letak banner contest ni kat sidebar blog anda & link ke contest ini.

3. Buat satu entry tajuk 'My Cute Cloth Diapers Contest' pastu tempek 1 gambar yang menunjukkan bagaimana anda simpan cloth diapers anak anda, tak kira lah cara susun an tuh macam mana... ikut kreativiti masing-masing...

4. Dah setel letak comment dan letak link ke entry contest kat blog anda.

Kalau nak join, contest ini bermula pada 19 Jun hingga 4 Julai 2010. Pemenang akan diumumkan pada 6 Julai 2010.

Hadianhye....jeng jeng jeng....

1 pemenang utama dan 2 pemenang saguhati akan dipilih melalui cara paling best dan menarik mereka menyimpan CDs.

Grand Prize:
1 Tupperware Eco-Bottle with strap + 1 GfH Cloth Diaper . Botol air ini mmg mudah utk dibawa ke mana2 dan saya sgt ingin menggalakkan mommies membawa bekal air kosong ke mana2 sahaja, walaupun semasa makan di kedai makan (yes, i do it!).






*just a sample

Consolation prize(2 orang):
1 Coolababy Bamboo Charcoal untuk setiap pemenang.






Ada hadiah tambahan lagi:
* 1 pc cloth wipes untuk setiap pemenang



So..nie lah cara saya simpan all my daughter's CDs..












Nie lah bakul CD anakku :) Ada tangkai,senang dibawa ke mana sahaja :) Ada penutup,so takde nampak isi dalam...





Okeh..ituh ajer...Sekian,terima kasih :)


4 comments:

  1. salam...waa...cantiknya bakul tu..i like it... =)

    ReplyDelete