Tuesday, September 7, 2010

Hannah @ 19 months

Lama tak update pasal Hannah kan...Well now she is a happy 19months toddler. Alhamdulillah. Sekarang dah tau macam-macam. Active as usual,penat gak nak kejar dia..Hahahah


  • She knows most of the body parts and can point at them.
  • She understands most of the instructions that we gave.
  • She can answers when we asked questions,like "Hannah mana?" and she points to herself. "Atok mana?" and she points to her atok. Tapi bile tanye "Ayah mana?" she answers "Ayah atash" meaning ayah kat bilik atas (sebab sekarang ni saya duduk rmh parents saya,ayah nye outstation ke Korea.Huhuu)..Hai Hannah,ayah tak turun-turun ek..Hehhehe
  • Skill memanjat dia adalah peringkat ke 3 sekarang.Huhuu,Latest,dia panjat kerusi kat hall nih dari tepi.Kalau tak dijaga,memang jatuh berdebup atas lantai. Nauzubillah! Kalau duduk atas rocking chair pun,saje je dia duduk atas arm rest tuh. Makin di larang,makin di buat. Sambil senyum-senyum. Cheeky!
  • Manja dengan embe nye. Tak boleh la kalau embenye buat keje,masak di dapur,sure dia dtg soh dukung.Dan embenye,mengikut sahaja kehendak cucunya. Smabil masak,sambil dukung budak kecik tuh. :)
  • Apa lagi ek?Time nak taip entry nie lah tak ingat,kalau tak tuh banyak je bende nak taip pasal budak kecik nih :)




Anyway,enjoy the vid yar....









video







P/s: Sila abaikan yang di belakang itu. Buat-buat tak nampak je la yer...Yang pasti that's not my room...Heheheheh





No comments:

Post a Comment