Tuesday, July 5, 2011

Apa tajuk nak letak?

Tadi bawak budak main netball ada Karnival Permainan Pendidikan Khas. Di mana? Huhuhuhu,dekaaaaaaat dgn rmh parents saya.Kira saya melawat balik sekolah lama saya...Kira saya patah-patah balik jugak. Kepong-Sg Buloh(sekolah-amik budak)-Kepong(lawan netball)-Sg Buloh(anta budak).
Tapinyer,penatnyer,macam kita yang main. Bila turn budak saya main,saya yang beria-ia. Berlari ujung ke ujung court.Nak menjerit soh jaga lawan,carik tempat kosong bukannya diorang ni dengar pun sebab diorang nih BD(masalah dengar).Kadang-kadang saya terpaksa masuk dalam court ajar diorang.Huhuhuhuu..Ikutkan tadi,budak saya byk dapat bola,tapi cara bermain perlu di latih lagi.Kene bagi lagi lasak...Ada sorang budak saya siap menangis sebab kawan dia tak membantu..Budak yang menangis tuh memang harap kat dia jer la...

Esok pagi sekolah saya sambung balik sukan yg postponed last Sunday sebab ujan ..Petangnya ,cikgunye pulak ada lawan di Telok Gadong,Klang.Tolonggg!!!! Dah lama tak main!!! Nak jadik reserve jer la...Huhuhuhu...Tiba-tiba rasa cuak.No comments:

Post a Comment