Tuesday, May 7, 2013

Lawatan ke Aquaria......again....

Last month...adik aku yang di Johor tuh balik Kepong...Dia ngajak kitorang gi Aquaria....Aku pun iyerkan ajer ...walaupun dah gi 2x. Masuk ni 3x dah...hahahahahha...

Gi naik ketapi ajer...senang...Mujur sepanjang perjalanan Haifa tak meragam...tido jer dia...Masa dah sampai Putra KL Sentral, aku, En Halim and Nadiah(SIL) sempat masuk dalam putra tuh tapi both my bro n sis plus Hannah tak sempat masuk...Hehehehehhe...Kitorang pun tunggu la diorang di stesen KLCC tuh...bila diorang dah sampai adik aku yang last bagitau Hannah nangis sebab nampak kitorang dah dalam ketapi...kihkihkih

Biler dah sampai Aquaria duduk kt waiting area tuh barulah si kecik ni bagi intro...nenen la kat situ..pastu sambung lagi dalam Aquaria tuh...sambil jalan sambil nenen...Ramai orang...yerla..weken kan...


Tengok je la gamba...





 Hehehe...senang combine gambar...































2 comments:

  1. aku tak penah pegi. sedihhhh

    ReplyDelete
  2. Hehehe...gi la babe... :-)


    zaireen

    ReplyDelete