Thursday, February 11, 2010

I'm desperately need this thing!

Sekarang nih Hannah dah makin stabil berjalan.Alhamdulillah. Dah dapat kaki nih,makin aktif dia. Favourite place dia adalah di dapur. Nak ke dapur tuh ada split level,mula-mula tuh dia teragak lagi nak turun ke split level tuh.Bila dia dah tau agak,laju jer dia ke dapur.Huhuhu,saya memang dah tak boleh buat keje. Nak letak dalam walker pun dah tak boleh. Dia dah reti panjat kuar ari walker tuh. So,kalau nak masak or solat Asar,memang kene tunggu ayah dia balik,pass baton jaga dia plak.

Sekarang nih,saya desperately need the gate! Ada few of the gates saya dah usha:








Source from here and here


Tapi, yang saya usha ni semua RM200 above.


Yang ni affordable jugak.






Ada sesapa tau tak gate yang below RM100? Sebab nak beli untuk rumah Kepong jugak ni..



5 comments:

  1. try jusco. rasanya penah nmpak below 100.

    ReplyDelete
  2. ala..ikut kata abah, letak papan katil je, heheh...mana videonye nih?

    ReplyDelete
  3. Tun, beli je memane.. Nanti bile Ayra dah besar, ko pass je la kat kitorang! Muahahahahahahahahahahaha.

    ReplyDelete
  4. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete