Wednesday, February 3, 2010

Pretty Zaza Baby Face Contest

Tetiba terasa nak join contest :) Selama nih tengok jer,kali nih, teruja pulak nak join..Contest ni di buat oleh Pretty Zaza. So,apa yang perlu di buat adalah :








1) Terbuka kepada semua pem'blog'2 yang ada


2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. ) -DONE


3) Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus pada ENTRY Ni-DONE


4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.-BEREH


5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina.( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRL mengikut jantina mereka)-DONE


6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda (bagi link untuk entry tu sekali..)-DONE


7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.-HOPEFULLY TERPILIH.HAHA


8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Febuari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.-DONE


9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Febuari 2010


10) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 20 Febuari 2010.





So, saya decide nak letak gambar yang ini





















Nama : Nur Hannah Zulaikha Bt Abdul Halim


Umur :1 tahun 1 minggu


Jantina : Girl


Reasons(Saja bagi) : 1-Close up muka dia


2- Time nih tengah makan sampai kan rambut pun makan sama :)




3 comments:

  1. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete