Monday, February 1, 2010

Weekend saya

Weekend saya pada hari Sabtu adalah berjalan dari siang ke malam. Mula-mula gi kenduri kawen sedara di Taman Ehsan je. Saya mewakilkan parents saya sebabnye parents saya gi cuti-cuti orang pencen Malaysia ke Langkawi. Syioknye! Pastu masa kat kenduri tuh, datang makan,jumpa mak sedara saya,jumpa couzin saya,then balik.Hahaha,nama nak jumpa sedara mara yang lain tiado.Sebabnye, muka tuh kenal tapi tak tau nama diorang (pangkat sedara) Apa da saya nih kan?

Then ajak En Halim ke Shah Alam,gi Karangkraf sebab ada Karnival Karangkraf. Hehehe..Apa lagi,borong buku la.Takdelah borong sangat pun,beli 2,3 buah ajer. Kebetulan masa tuh ada finalist Dewi Remaja datang. Hmm..saya tengok,idok le lawa muka-muka Dewi Remaja tuh, seksi n mekap tebal jer lebih. Pakai kasut 5 inch ko!

Pastu gi Giant Kota Damansara,sebab nak habiskan voucher Rm100. Habih semalam. So,memborong la apa yang patut. :) Sampai dalam 3.30 petang,jalan sana jalan sini,dinner lagi.Kuar dari Giant tuh kul 9 ko! Kitorang pun tak sangka lama betul dalam Giant tuh..Hehehe..Bila nak balik tuh,tengok-tengok jammed di parking lot Giant tuh. Punyerla ramai orang bershopping malam-malam. Parking full. Tuh pun ramai lagi yang baru datang nak masuk ke parking lot. Tak tau la berapa round lah diorang dok pusing carik parking space.

Sampai rumah dalm 9.30mlm..Itulah aktiviti hari Sabtu saya. Hari Ahahd melepek jer kat rumah :)



1 comment:

  1. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete