Saturday, January 9, 2010

Sabtu tengahari

Masih di sekolah, membuat sedikit(yerke?) keje.Actually pagi tadi ada meeting guru kali ke 2. Then ada meeting Panitia plak.Then sekarang nih di kelas nak buat kertas kerja,surat menyurat untuk program lagi 2 minggu.Huhuhuhu..





Tak sabar nak tengok AJL esok!! Siapa lah yang menang ek? So far yang saya suka:

Estranged,
Stacy(untuk persembahan,sure bertenaga),
Yuna
Aizat.
Misha Omar

Yang tak boleh blah:

Black
Hafiz





Mari kita lihat siapa yang kena!



2 comments:

  1. hahaha...memang tuh la maksud aku..naik bosan dengar lagu diorang tuh..

    ReplyDelete