Monday, May 3, 2010

Crush

Hahaha,tetiba tergedix nak citer pasal old crushes plak..U all sure ada crush kan masa dolu-dolu?

My 1st crush was when I was in Year 3 (gila gelenyar haku! :D ) budak H. Pastu,dia blah ikut family gi US,then when in Year 6,dia balik Malaysia balik,skolah lama balik,haram tak kenal aku.Hampeh tul! Padahal,kelas sebelah jer.

Then masa sekolah menengah, masa Form 2, adalah terminat dgn senior nih. Senior 2 tahun tuh. Masa Form 2 saya sekolah petang,so senior tuh Form 4 sekolah pagi. Masa tengahari tuh,sanggup tuh lalu kut jauh,ikut pintu besar sekolah bahagian belakang semata-mata nak usha Abang E ni..hahahaha. Sebabye,blok Form 4 kat bahagian belakang. Masuk Form 3,heaven lah saya sebab dapat usha dia sebab dah sama sesi pagi,dia dah Form 5 time tuh. Masa nih dah berborak dah sebab rumah dia dekat tuh dengan rumah saya!Ekekekeke..Then,bila dia dah ada awek,(awek dia senior setahun saya) dah masuk Uitm,so dah lost contact lah.Family dia pun dah pindah dari area rmh saya tuh.

Masuk jer Uni,saya crush dgn senior satu course saya..hehehe,punyerla lama saya crush dgn dia,dari mula masuk matrix sampai ke main camp.(my dear friends,u know who I'm talking about kan?heheh) Sebabnye, style nye yg cool. Dengan goatee,botak,spek alternatif. Cool la. Masa kat main camp nih,saya kamceng jgk dgn senior2,so senior2 yg lain tau lah saya minat kawan diorang. Malu lah saya. Setakat kem salam kem salam jer..hehehehe,masa tahun 2002(kot) ada function hari raya organized by our course,so time nih saje je bgtau kat sorang senior nih "boleh tak nak amik gamba dengan crush saya nih?" so senior nih terus jumpa bgtau kat mamat tuh,n mamat tuh terus ke tempat saya untuk bergambar bersama! Waaaaahhhh...time nih,memang sengih gilers aaaa saya! So,untuk beberapa lama,memang saya di cloud 9 :D.Bila dia dah grad,saya dah grad,dah lost contact lah..(lagi)


Point citer pasal crush?Syiok tau ada crush crush nih,sajer je melayan jiwa remaja zaman huha huha.. :)









6 comments:

  1. kesah ngan abg halim tanak cite plak :p

    -tunhamizah-

    ReplyDelete
  2. adik: itu citer lain daa...haha

    ReplyDelete
  3. Aku pun tau jugak citer nie.. hehehe :p

    ReplyDelete