Tuesday, May 18, 2010

Teacher's Day Celebration

Semalam, 1 Malaysia Rakyat Didahulukan,Pencapaian Diutamakan celebrates Hari Guru. Semua sekolah buat satu sesi. Lepas habis upacara formal, sekolah saya ada aktiviti sukaneka untuk guru. Memang havoc lah mentang-mentang GB takde,gi kursus hahahah



So..mari kita layanzzz gambar





Acara 1: Masukkan air dalam botol.Kene ada skill jugak nih,kalau tak,tak dan sampai ke botol,air dah kering dalam tangan :D









Acara 2: Baling bom belon. Rules: Make sure bila kita baling belon tuh tak pecah. Pemenang dikira berdasarkan berapa byk belon dlm bakul tuh. Grup saya dpt nombor 3. Tapi memang kelakar lah. Bila dah habis nih,masing2 baling belon tuh.Dah jadik betul2 bom. Kalau GB nampak nih,sure geleng kepala tgk gelagat anak-anak buah dia. Kitorang dah transform jadik bebudak pulak :D



Acara 3: Dribble bola hoki secara zigzag. Dah lama tinggalkan hoki,so dribble agak kelam kabut :D





Acara 4: Ni lah acara paling gempak! Bawak bola dalam kain pelekat. Bila tgk cikgu2 lelaki,dah rope macam lepas bersunat jer :D Mula-mula memang bawak bola dalam kain. Pastu dah jadik tendang bola sambil pegang kain. Sakit mulut gelak tgk gelagat cikgu-cikgu nih..


Sebenarnya,pas sukaneka ni, ada persembahan pulak. Bebudaks yang perform,tapi tarak gambar lah :)



Apa-apa pun Teacher's Day tahun nih memang best aaaa..






3 comments:

  1. best la ko ek, ada program2 cmni. aku ni duk ngadap orang serius jek.

    ReplyDelete
  2. tuhla,thn nie jadik gempak sket beb,kalau tahun2 lepas,buat pagi je.dalam kul 10 sambung belajar balik :( tak ke bosan tuh

    ReplyDelete
  3. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete