Sunday, May 9, 2010

Update on lunch with pix

Kan hari tuh saya ada citer saya gi reunion with my best friends kat sini and sini ,so here's the update

This place memang best la..My friend, Mc Jie booked a room upstairs.Memang privacy,lantak la ko nak buat apa pun,tergolek gelantang ke,baring ke,guling-guling ala hindustan film ke,tak kesah.Bilik memang luas. At first,ada overlapped booking with other person. Mamat tuh lah yg silap tulis nama kawan saya ni.Suka-suka jer pi letak nama Azizah Ibrahim,padahal nama lain.But,we still get the place.Yg orang lain tuh kene gi ilik kat bawah.

Makanan dia pun memang buat orang tersandar kekenyangan especialy the husbands..kikikiki


So,enjoy the pix! (Pn Fatin,aku amik dari fb ko ek..heheheh)



Baru sampai.Miss Aishah sedang menjadi seorang order taker yang bagos :D





Aik?Makanan belum sampai korang dah tersandar?Ish ish ish....









Pn Erma and her daughter Ayra. Sebaya dengan Hannah ni..






Pn Hajar and her daughter, Nuwaila. Ni pun ala-ala sebaya lah jugak. Tua sebulan jer dari Hannah. Tapi,lain tahun...hehehe..nanti Hannah kena panggil akak Nuwaila la :)







Eh?Anak sapa lah nie ek?Ntah apa lah yang dia usha..hehehehe









Sunnguh galak mata anak ko Pn Fatin :) (harus diingat,yang mendukung itu bukanlah mommynye.mommynye tukang amik gambar ni) :) Nisha nie jr setahun Hannah.Tapi born in the same month with Hannah.







Anak dah bertukar ibu and ibu dah bertukar anak :D










Tu dia! Makanan siri 1 dah sampai..(Tak tau apa nama.Tapi air dia nak nak yang mango tuh,memang isi semata.Macam mango puree) :)


Nie nak tunggu makanan siri 2 pulak. Tengok, very spacious kan?Siap ada tempat sandar-sandar ala-ala Arabic.Tapi penari gelek jer yang takde :D








Three stooges.Oppppss! Three friends.Hehehe..L-R: Ayra,Nisha and Ali son to Pn Munira. Ali nie pun sebaya dengan Hannah.







Ada kek lagi.Nie Pn Hajar yang bawak,sempena besday dia the next day tuh








Biler dah potong,nampak menggiurkan tak?Hahahah..tapi serious sedap kek ni..










Best Friends Forever girls!!!May our child/children will be best friends forever too kan :)





Anak dara Pn Fatin, Miss Dania and anak teruna Pn Munira, Mr Uwais








Dah kenyang,dah puas melepak,time to go home! Melepak dari kul 1 sampai kul 4 tuh.Kalau dok lepak lagi,mau kene halau dgn owner tuh kot..hahahaha



So,tuh la ceritanye..Tapi that was the best gathering la..susah tau nak jumpa macam ni.Eventhough duduk dalam Klang Valley je tapi masing-masing dah ada family sendiri,career and commitment. Hope we can meet up again like this babes!


*Kalau plan ke Cameron tuh jadik,syiok jugak kan? *wink*








Psss : Saya mungkin akan join lagi gathering yang lain in 2 months time..Insya Allah,hopefully jadikla.Nie gath gangsta masa sekolah..hehehe. Yang ini,lagi lah lama tak berjumpa.


5 comments:

  1. Best best!! Hopefully pasni kite akan lagi kerap wat gath. Hehe. Jom jom Cameron!! hahahahaha

    ReplyDelete
  2. wow.. itu moist cake ker tu?? alah.. sedapnya.. nak jugak..

    ReplyDelete
  3. erma: apa lagi, ko n hajar lah organize ke cameron..hahaha

    liennasts:yup,mmg moist cake+cheese yg saaaaaangat sedaaaaap!nak order bisa aja :)

    fatin: mmg the best eva!

    ReplyDelete
  4. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete