Saturday, September 12, 2009

Apakan daya....

.......manusia merancang, Allah jua yang menentukan. Gathering iftar that I posted yesterday had been cancelled.Sebab,something came up for my friends at the last minute. Kalau setakat 3-4 orang je yg free,tak syiok la,bukan namanye gathering.Tak best tak cukup korum ni..Geng bergossip tak kuat. Astaghfirullah Anis,bulan puasa ni! Ok,insaf,insaf :) Bukan bergossip,cuma bertanya khabar (cover baik punya).

Jadinya,untuk pertama kali dalam sejarah,tiadalah gathering iftar untuk kami pada tahun ini.Mungkin ada hikmah disebaliknya.Takpa,we still have raya to catch up again kan? :) Haa,apa lagi Erma,kalau tak jadik nak buat di rumah ko bulan puasa ini tahun,apakata ko jadik host for raya open house sebagai gantinya? *wink wink* Aku dah jadik host raya last year..Muahahahahah




Sekian,terima kasih daun keladi








P/s: Hari nih,nak gi Ariani Kota Damansara,carik present tapi tuannya dah tau mama saya.Kena tunggu budak kecik tuh bangun dulu.


3 comments:

  1. Tun, kalo menu nye same i.e. masak nasik, buat air jer.. kitorang on jer jadi hos potluck raye.. wahahahhaahhahaha

    ReplyDelete
  2. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete