Friday, September 11, 2009

Gathering iftar

Setiap tahun saya dan gengs yang terdiri daripada Fatin, Erma,Munira,Esah,Hajar,Mc Jie *kasi glamer nama korang :D* pasti ada projek gathering iftar. Cakap jer kat mana, sure on jer.Dulu,kami jerla,sebelum kawen. Sekarang nih,dah berdouble n triple..yerla,most of us dah berfamily..Aktiviti wajib nih gathering iftar,sebab masing2 bz dengan kerja.Time ni nak catch up cerita kawan2,tgk makin berisi ke or makin kurus ke,teringat citer dulu2 ke..Syiok tau jumpa balik gengs lama. This year buat jugak iftar jugak tapi bukan di luar.Kali ni lain sket,buat pot luck.Almaklumla, dengan keadaan sekarang yang tak sesuai untuk pergi ke tempat ramai orang.Iftar kali nih buat di rumah Erma.Tarikhnye esok (12/9).Masing2 nak bawak makanan yang best. :) Saya sebenarnye x tau nak buat apa for main course ni,tapi macam nak try buat rendang.Hua hua hua..Hopefully jadik la rendang ku itu..Janganlah ada orang sakit perut ek...hahahaha








So mama....silalah..... "Tunjuk ajar ku sifu!" :)




p/s: Oh yer,HAPPY BIRTHDAY to my best friend Pn Fatin aka Mommy Dania! Moga panjang umur dan murah rezeki yar... :) sorry terlupa,nie pun edit balik post ni :)


3 comments:

  1. huhuhu...aku ni silap2 xdpt join. huwaaaaaa

    ReplyDelete
  2. tuhla,x best jugak x cukup korum.tapi, nak buat mcm ne kan,family matter lagi penting..

    ReplyDelete
  3. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete