Tuesday, September 8, 2009

Keputusannya...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Keputusannya...saya akan berhari raya di Muar.Balik lepas Jumaat sampai raya ke 3 then ke Perak.







Sekian,laporan balik-kg-saya-pada-tahun-ini.








P/s: Psssst....mama saya ada bagitahu,dia sebenarnya tak kesah,saya nak raya mana pun.Maknanya,kalau raya pertama tak kesah di Muar.Tapi,benda nih tak boleh bagitau husband saya,sure every year dia nak ke Muar je..Shhhh...jangan bagitau husband saya tau! :D (siap guna smallest font nih) Muahahahaha...









4 comments:

  1. ko nak rasuah aku apa jgn bgtau halim nih? hahahahaha

    ReplyDelete
  2. mana cite hannah ni? takde update ke?

    ReplyDelete
  3. fatin: nanti aku rasuah ko makan jelly aku bawak nanti ek :D

    angah: nanti la,gamba ada tapi x transfer lagi. :)

    ReplyDelete
  4. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete