Tuesday, September 29, 2009

Update Raye





Huarghhhhggh! Kejapnye dah seminggu cuti..Dah stat keje balik kan?Sebenarnya malas lagi nak stat keje.Hahahaha..So,macam mana raya korang?Syiok?Saya punya raya pun syiok jugak. Tahun lepas sambut raya berdua,this year sambut bertiga plak. :) Yang paling best si budak kecik tuh la banyak kutip duit raya.Jeles mamanya tengok :D.

Raya 1 pas sesi fotografi gie beraya di rumah sedara MIL dekat jer dengan rumah. Then,raya 2 plak gie rumah sedara FIL di Serom,then ke bandar Muar ada open house sedara MIL,my MIL la happy jumpa balik sedara,kami tak kenal sapa pung.Hahahah

This year theme -Blue.Tapi baru pasan,dinding tuh pun biru. Time tuh plak budk kecik tuh tido Aiyak! :D.


Hannah baru bangun tido.


Raya 3 siap-siap nak balik Perak pulak gi Tepeng kampung mama saya. Tapi transit Rawang dulu tukar keta. Pas isyak,gerak ke Tepeng.Sampai Tepeng kul 11.30 malam. Sempatlah celebrate birthday saya :). Nasib sampai kul 11.30, masih lagi 22 September :D



Kek yang sedap


Makcik saya buat mee nih.Pun sedap



Raya 4 pulak bawak my husband ke Kuale(read:Kuala Kangsar) sedara belah mama saya.Kemudian berjalan di Lembah Kuala Kangsar. Ingatkan nak gi Galeri Sultan Azlan Shah,tapi ujan plak. Petang tuh plak gi jalan2 di Taman Tasik Tepeng. Bawak Hannah naik feri (sebenarnya saya pun 1st time naik feri.kwang kwang kwang)



Rumah makcik di Kuale



Galeri Sultan Azlan Shah

Masjid Ubudiah



Atas feri



Raya 5 plak gie kenduri my couz. Theme colour is gold. Pastu beraya lagi di rumah sedara mara belah abah saya plak.Then terus pulang ke kampung abah saya.

Pengantin baru

Raya 6 siap-siap balik KL. Tapi jalan-jalan dulu di Pekan Teluk Intan. Gie Menara Condong Pisa Teluk Intan and beraya rumah my husband's friend. Sampai Rawang kul 9.30pm



1st time jugak gi sini.hahahah

Raya 7 gie kenduri kawen jiran depan rumah,beraya rumah kawan saya n rumah couz halim.Sampai rumah jer rumah orang kawen tuh tgh sakan berkaraoke. Sampai kul 12 malam tuh.Pening + tension betul. Dahlah nyanyi syok sendiri. Nasib lah si Hannah tido nyenyak. Dengan bunyi mercun lagi. Saya yang tak senang tido.
Itulah choronology aktiviti seminggu raya saya.
Mak ai..inilah entry saya yang paling panjang...Hahahaha


3 comments:

  1. vah vah vah.. dahsat jugak.. uiks? gi umah sensei ker? ala.. lom nengok lagi anak nye.. anak tepeng name anis.. ko tau kan? huhu

    ReplyDelete
  2. tak gi rumah sensei,dia keje.kitorang gi rmh ex-opismate halim.kitorang pun tak tgk lagi anak sensei.tau dah nama anak tepeng anis,masa dtg lawat dulu.tuh yg aku minta bayaran royalti kat diorang..muahahahah

    ReplyDelete
  3. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete