Monday, August 30, 2010

Shopping Raya

Korang mesti dah sakan shopping raya kan? Saya tahun nih buat sejarah tak jejak pun Pasar TAR. Tahun-tahun sebelum nih mesti wajib gi jalan-jalan di Pasar TAR. Tapi tahun nih macam malas nak gie.Tak sanggup nak bersesak-sesak dengan orang ramai. Tapi bendanya sama jer tiap tahun,jual baju kurung,sampin,songkok,capal,kuih raya,bunga dan macam-macam. Mungkin design jer la yang lain.Mama saya ajak gi PKNS carik baju,oh tidak,tak sanggup lagi nak mengharung lautan manusia...



Tahun nih,shopping ala kadar jer. Baju raya dah siap tempah. Kuih raya dah overload dah siap tempah,so tak perlu nak last minute shopping lagi...















p/s: Raya tahun nih sambutan adalah biasa-biasa ajer...Masih teringat kejadian baru-baru nih..







2 comments:

  1. adek lagi tak shoping.haha :p

    -tunhamizah-

    ReplyDelete
  2. takpe,shopping la kt tpt yg x pack

    ReplyDelete