Thursday, May 21, 2009

4 months young

Genap dah 4 bulan anak daraku..Menginjak ke 4 bulan,dia dah pandai meniarap.Laju plak tuh,sekali tgk terlentang,pandang lagi sekali,aik?dah meniarap dah,tersengih2 pandang saya.Dia tido pun dah lasak,boleh berpusing tido.Tau2 jer kepala kat bawah.Kadang2 bergolek,sampai saya punyer space jadik sempit nk tido :D. Ada sekali tuh,tido di rumah Kepong,dia tido punye la bergolek,sampaikan kaki dia tergantung di tilam,badan kat atas tilam :D (bilik saya di Kepong tiada katil,hanya ada tilam yang tebal je :) ) Pastu,suka main air liur plak tuh.Penuh mulut dia dengan air liur. Itulah dia si budak bulat :) Semoga anakku akan lebih progress throughout the time....












p/s: betul ker kalau budak suka main air liur,rambut ibu akan gugur?

6 comments:

  1. Hoh? Tak penah plak ku dengar pasal budak main air liur mommy yg gugur rambut.. Ape kate ko check ngan Munira? Wise pun jenis banyak air liur.. hehe

    ReplyDelete
  2. "orang tua-tua cakap" bak kata mak aku la..ntahla,tapi kebelakangan ni mmg la rambut aku gugur ya amat.tensen aku.atas katil lagi,aku takut je si Hannah masuk dalam mulut.Huhuhuu

    ReplyDelete
  3. itu rekaan org tua2. tak reti nak komen. akukan mommy rawk! hahahaha

    ReplyDelete
  4. tun, aku suka layout ko nih. teringat credits filem sepet.

    ReplyDelete
  5. fatin: thanx beb!awww :).pasal rambut gugur tuh,kebetulan kot rambut aku gugur..heheh..tp agak tensen la..kene potong rambut nih.

    ReplyDelete
  6. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete