Tuesday, May 12, 2009

Anakku..

Umi Nawfal tag saya,so,inilah jawapannya.. :)
1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & ntayakan Girl or Boy?
Baru seorang..a cute little girl.

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak?
Tak merancang..Redah jer.. :D Kalau ada rezeki,Hannah dapat lah adik lagi :D

3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
Nur Hannah Zulaikha Bt Abdul Halim.Maknanya,Cahaya kesayanganku yang cantik.

4. Siapakah yang memberikan nama anak anda?
Hannah Zulaikha by me.Nur tu my parents & my husband parents yang suggest soh
letak.

5. Dari mana tercetus idea memberikan nama anak anda?
Sebab nak ada initial H & Z(nama ayah n mama) dan setelah membuat survey nama2 di
dalam buku pilihan nama,ini lah hasilnya :)

6. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?
Tgk jantina dulu,yang pasti ada unsur2 H & Z..hehehe

7. Berapa perancangan anak yang anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy?
Kalau ikut si ayah nak ramai(amboi amboi amboi).As for me,dalam 4 or 5 ok
la.Kalau boleh nak selang2..heheh



8. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda?
-

9. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy?nyatakan sebabnyer?
InsyaAllah.. kalo boleh nak boy..dapat sepasang.Biar ayah ada geng,boleh ajar main football.. :D


10. Ape ciri2 persamaan anda & anak Anda?
Apa ek..emm,bak kata orang tang mulut..seorang yang aktif jugak,suka terlompat2 (mama dia suka main netball :D),yang pasti cute macam mama dia la..ngeeee...


11. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.

syioknyer dia hisap jari..heheh





12. Tag seberapa ramai yang boleh untuk jawab tag ni:
Tiada laa...




1 comment:

  1. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete