Wednesday, May 6, 2009

Roda Impian

Setiap hari Isnin-Rabu kul 5.30 petang saya sure akan tengak Roda Impian nih.Kesnye terjebak tgk citer(kategori cerita ke?ahh,lantakla) nih time pantangla..yerla sebab x tau nk buat apa kan..heheh,katil plak depan Tv,so apa lagi.menonton jer la kejenye.. Kalau nasib baik,dapat tgk orang yang kite kenal join Roda Impian tuh..So far,dapat tgk 2 orang yang saya kenal bertanding dalam tuh..Anyway,the point here,nk komen pasal sesetengah peserta yg join tuh.Jawapan dah sah2 senang,tp diorang nih nak jugak ambil huruf konsonan yang salah.Saya yg nengok nih terjerit2 sebab jawapan tuh senang bangat(over ek?:) ) Saya rasa,kalau saya lah join,sure dah menang..Heh heh heh.Lagi satu,kalau peserta ni dah tau jawapannya,diorang masih nak beli huruf vokal. Kan ke dah jadik sikit wang yang diorang kumpul..Ataupun,peserta2 tuh diorang jadik tak nampak kot perkataan yang terpampang kat situ,walhal senang jer.



3 comments:

  1. ko ada nmpk pengapit aku tak dlm roda impian itu? hahahahaha

    ReplyDelete
  2. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete