Sunday, May 17, 2009

Jalan jalan ke Gopeng

Hai hai mama's friends..

Hannah nak citer,ari sabtu lepas Hannah gi jalan2 ke Gopeng,lawat ende su.Ende su Hannah belajar di Matrik Gopeng.Gerak dari rumah Kepong kul 11.30pg then gi sekolah mama,amik mama kat sekolah sebab mama ada meeting(apa daa,ari sabtu pun ada meeting ke?). Bila dah sampai sekolah mama,waaa,sekolah mama kaler purple...

Sampai di tempat Ende su,dalam kul 2.Pastu terus mama,ayah,embe,abahtok n oyang trus gi makan sebab dah lapar sangat.Hannah kenyang lagi sebab on the way to Gopeng,mama dah nenenkan Hannah.Lawa juga la tempat Ende su ni.Bilik dia kat bawah jer.Hannah dengar la Ende su citer kat mama,roomate dia sorang budak Rawang n sorang budak Sg Buloh lagi sorang budak Johor.

Then,ende su bawak mama,embe n Hannah masuk dalam bilik dia. Lepas dah lawat Ende su,kami terus ke Sg Siput lawat sedara(makcik mama).Hannah sempat mandi kat rumah opah tu sebab mama cakap sampai rumah Kepong sure dh malam.Memang pun,sampai rumah Kepong dalam kul 10.Stop kat R&R Ulu Bernam sebab diorang berhenti untuk solat n dinner.Itulah aktiviti Hannah ari sabtu lepas.


Dengan Ende su kat cafe.Napa muka Hannah macam ngantuk je :)

Dalam bilik Ende su

Dengan ayah.Kat belakang tu bilik Ende su.

Dengan mama.

Bye bye Ende su,Hannah nak balik dah.Ende su belajar rajin2 tau :)






1 comment:

  1. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete