Saturday, May 9, 2009

Kejadian di awal pagi Sabtu

Macam suspense jer kan?Ngeh ngeh ngeh....

Alkisahnya,selepas saya me'nenen'kan anak daraku dalam kul 2 pagi,saya pun terlelap.Sedar2 jer mak saya mengejutkan saya dari tido jam 4.30pagi. Rupa-rupanye si Hannah tuh dah 'berkaraoke' stat dari kul 3pagi sampai lah ke 4.30pagi..Huhuhuhuhu.Mama n ayah punyerlah x sedar anak kami dok menyanyi melayan perasaan sorang2.Apalah mama n ayah nih kan :D. Saya antara sedar x sedar je Hannah dok menyanyi2.Ngantuk punyer pasal.Ayah dia lagi lah syiok layan tido..huhuhuhu..Then,mak saya bawak si Hannah tu masuk dalam bilik diorang.Dia sambung lagi nyanyi dengan embe n abahtoknya.After that,mak saya beri Hannah pada saya untuk dinenenkan lagi.Dalam kul 5 lebih baru lah budak bulat tuh tido.Bila di ingat2 balik,saya tersenyum sendiri, mengenangkan si Hannah tuh dok menyanyi sorang2,mama n ayah dia kat sebelah pun boleh x dengar,embe dia yang tido dalam bilik pulak boleh dengar.Hannah, Hannah.... :)



1 comment:

  1. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete