Thursday, May 14, 2009

Ngantuk

Hari ini saya memandu ke skul dalam keadaan yang amat mengantuk...huhuhu..my Hannah berjaga dari kul 4am smapai lah saya hantar dia ke rumah jiran kul 6.30am.So,bayangkan keadaan saya sambil drive.Puas saya membesarkan mata saya supaya x mengantuk,tapi tetap nk terlelap jgk mata ni.Saya memandu pun slow jer,tp,drive slow pun lagi lah mengantuk.Ada sekali tuh,agak ter ke tepi kereta saya,Alhamdulillah xde kereta masa tuh..Saya try la bukak tingkap luas2,bg angin masuk..boleh la tahan sket x ngantuk..Huarghhhh! Cabaran betul hari nih..




3 comments:

  1. rileks beb.. anak aku pg td kejut aku bgn kul 2am ajak main kejar2.. kah kah kah.. kul 6 bru die tido.. aku pulak x dapek la nak tido.. cabaran tu.. tabah ye..

    ReplyDelete
  2. tuhla pasalnye beb,memang cabaran..heheh

    ReplyDelete
  3. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete