Friday, March 19, 2010

Cerita yang dah lama(Tapi nak update jugak)

Sorry lah,citer nih dah lama,tapi nak update jugak...heheheh..cerita semasa CNY yang lepas...

Sabtu
Balik Muo

Ahad
Gi Gunung Ledang.Ingatkan dekat jer dari Muo ke Gunung Ledang,tapi jauh jugak rasa.Dalam 1 km nak sampai ke tpt tuh jam la pulak.Rupanye jam sebab orang nak bayar parking.biler nak masuk carik parking,mak aii! sepenuh-penuh kereta park situ.Ramainye orang gi Gunung Ledang ni!

Berjalan naik ke tempat air terjun tuh,pergh!macam pesta hapa jer. Setiap ceruk rantau tempat
tak kesah la space tu kecik ke besar ke ada je orang piknik.Pening pulak tgk orang ramai-ramai sangat ni. Bila,kitorang dah dapat port nak lepak,harusla layan perut dulu :) Bile dah kenyang,bawaklah budak kecik tuh main air. Apa lagi,suka sangat lah dia.Menjerit-jerit.











Kebosanan sebab lama sangat duduk dalam keta jam punyer pasal.


Dah jumpa port,layan perut dulu...

Intro to air..


Brrr...sejuk nye air nih!

Ayah bawak berendam




Hannah and her cousins



Sekian,terima kasih...heh heh

1 comment:

  1. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete