Tuesday, March 23, 2010

Nur Dayana Insyirah 1st Birthday Giveaway

Once again I try my luck to join this giveaway...



Syarat-syaratnya sonang ajo ada 2 kategori:



Kategori A:

1.Peserta wajib ada blog sendiri.Copy dan paste banner giveaway beserta link ke blog ini,pada side bar blog anda.
2.Then, just tinggalkan komen dan url blog anda pada ruangan komen giveaway ini okeh?Nyatakan anda menyertai kategori A.Senang kan?
3.Satu hadiah misteri buat pemenang, akan ditentukan oleh cabutan bertuah by the birthday girl (harap dia tak masuk mulut lah kertas undi tu)...kalau anda dapat agak, sy gilakan barangan baby yang mana, maybe dah dapat teka apa hadiahnye! :) suspens..suspens...oh ya, takde limit umur anak, mahupun umur mak , ibu-ibu atau bapak-bapak dlm kategori ini hihihi... :P
4.Syarat tambahan: Peserta luar dari Malaysia leh join, tapi kos pengeposan hadiah ke luar negara hendaklah ditanggung sepenuhnya oleh anda sekiranya menang!

Kategori B:

1.Peserta musti ada blog sendiri jugak!Copy dan paste banner giveaway pada side bar blog anda.
2.Buat satu entry khas tentang giveaway ini bertajuk: "Nur Dayana Insyirah 1st Birthday Giveaway". Jangan lupa copy paste banner giveaway dlm entry tersebut.
3.Since Mama E-ein sangaaaaaat suka pada babywearing, anda perlu upload satu gambar anda dlm aksi "babywearing" bersama anak anda, samada menggunakan ringsling, Mei Tai, pouch sling atau lain2 jenis material babywear moden atau tradisional.Upload gambar je, tak perlu story mori pasal gambar tu, unless u want to!Gambar baru atau lama2 , boleh aje!, tapi mesti anak sendiri, bukan anak orang mahupun anak patung!No limit bila tarikh anda amik gmbr tu ye?Dan juga no limit berapa umur anak anda sekarang.Janji gambar terang /clear!**Jangan lupa mention nama dan tarikh lahir anak ye..:)
4.Tinggalkan permalink/link entry tersebut pada ruangan komen dan nyatakan anda menyertai Kategori B.
5.Juri adalah rahsia (maybe seorang atau dua).Keputusan adalah muktamad!
6.Ada satu hadiah bagi kategori B iaitu jeng jeng jeng....something from Snuggbaby.com! Rasa2 ramai babywearing moms dah tau apa produk2 Snuggbaby ni kan? Dah menang nanti baru dapat tau ape dia bendanye heheh... Kasi suspens sket!

**Syarat Khas, sayugia diingatkan, anda boleh menyertai satu kategori sahaja...kalau dah masuk Kategori A, tak leh masuk dah Kategori B, dan vice versa!

Giveaway bermula dari 18 Mac 2010 sehingga 31 Mac 2010!*

*Tamat pada jam 12 midnight, 31 March 2010

Kan senang kan?

Siapa nak join,boleh gie blog ni









1 comment:

  1. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete