Wednesday, March 31, 2010

Petang semalam di Hospital Selayang

En Halim and I decided to go to Hospital Selayang for further checkup sebab Hannah asyik muntah jer. Masuk apa sahaja pun kuar balik. We all sampai hospital dalam kul 6. Selepas di soal siasat oleh doc yang bertugas,the doc decided that Hannah kene buat IV drip. Which means Hannah kene cucuk untuk amik darah! Huhuhuhu, time M.A tue tgh prepare everything dia tak nangis lagi. Bile time dia cocok...Uwaaaaaaaa!!!! nangis yang jenis mendayu tuh..sedih jer saya tgk. En Halim lagi lah selamat duduk kat luar,tak nak tengok.

Then,tunggu tempat pulak untuk buat drip tuh sebab penuh pulak dengan patients. Actually kitorang dapat bilik athma untuk buat IV drip Hannah tuh, katil tarak,so duduk atas kerusi. Hannah dengan badan lembik,muka monyok ngantuk,tertido atas kerusi tuh. M.A kat area athma room tuh sian tgk Hannah terbaring atas kerusi,dia bawak kitorang kat wad sebelah,ada katil,selesa sikit Hannah tido. Masa nih merengek ajer dia. Nak memerap.

Lama jugak lah proses drip Hannah tuh. Kul 9 lebih baru setel. Masa nak tunggu En Halim kat lobi hospital, terdengar ada orang tanya pasal Din Beramboi. Baca newspaper hari ni,rupanye dia dah 4 hari dok Hospital Selayang tuh. Sampai rumah kul 10. Pergh! lama betul. Malam-malam,badan Hannah panas betul. Tak lena dia tido.

Update untuk hari ni, Hannah dah boleh nak masuk susu dan makanan sikit-sikit,tak muntah. Hari ni En Halim cuti. Saya pulak ada lawatan bawak budak ke Aquaria. Tiap 1-2 jam saya kol rumah Kepong tanya pasal Hannah. Alhamdulillah dia impruving. Dah boleh senyum,jerit,jalan-jalan sikit. Tapi dia dah kene cirit pulak dah.

Mencabar betul Hannah demam kali ni,badan lembik,tak de mood,merengek,memerap jer.


Nantilah,bile ada time,saya update dengan gambar masa dia di Hospital Selayang.


1 comment:

  1. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete