Tuesday, March 23, 2010

Layang melayang layang

DUITKU TERBANG MELAYANG MENINGGALKAN DAKU TERKAPAI-KAPAI!!



Hari Ahad lepas nak balik Kepong,stop kat traffic light FRIM tetiba kereta jadik macam tersengguk-sengguk. Dah sampai Kepong, En Halim check, exhaust ada bunyik pulek.

Tadi abah saya kol dari workshop saya selalu hantar keta,mekanik cakap dalaman engine ada problem lah, kene tukar satu set,tak boleh tukar satu-satu. Set tuh jer dah RM700! Huhuuuhu..

Sebelum tuh gie check kat tpt yang sama,mekanik cakap break shoe kat belakang kene tukar,absorber kat belakang kene tukar jugak.Itu jer dah RM300! Huwaaaaa!!! Dapat gaji buat bayar keta jer...All the parts kene order dulu. Saya takot nanti jadik macam tahun 2008,ada part kene tukar,tapi sampai 2 bulan kete saya tersadai kat workshop tuh.Sebabnye Savvy ku ituh model lama,part yang ada tak sesuai dengan kete saya. Last-last jumpa kat negeri lain. Terseksa saya time tuh,hari-hari balik sekolah,tumpang kawan and naik Komuter. Then tunggu En Halim datang jemput. Sedey betul keadaan time tuh..







Hmmm....bulan nih,budget lari giler!!!!




1 comment:

  1. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete